skip to Main Content
Onze barchicas & barchicos

Okke

The Boss
Hola, ik ben Okke, de “Boss” van ’t Gat van Nederland in Salou. Mijn leeftijd blijft geheim, maar dan had ik misschien ook een andere foto moeten plaatsen.. Mijn specialiteit is volgens velen feesten en veel praten. Ik drink alles behalve water.

DJ Rens

DJ
Yo, mijn naam is DJ Rens en ik kom uit de mooie stad Voorburg. Mijn leeftijd weet ik niet meer maar wel dat ik vrijgezel ben. Mijn specialiteit is het spelletje “Raad je plaatje” en ik drink graag Malibu cola en vieze borrels.

Bart

Barman
Hola Bart hier! Ook dit jaar weer te vinden in het warme en altijd gezellige Salou bij ’t Gat van Nederland! Ik ben er weer helemaal klaar voor om jou zomer helemaal top te maken! Met nieuwe danspasjes en een munitie aan nieuwe, gore, maar ook lekkere borrels ben ik er weer helemaal klaar voor! Saloutjes!

Stef

Gewoon goed in alles
Hey! ik ben Stef, 24 lentes jong en woon in het mooie Grunn. Van het hoge Noorden naar het Zuiden van Europa dus, waar we deze zomer Salou even op z'n kop gaan zetten! Een echte specialiteit heb ik niet, maak mezelf graag wijs dat ik overal goed in ben! Ik ben de eeuwige student en vrijgezel en zo leef ik ook. Als echte fitboy drink ik dan wel een skinny bitch (wodka spa rood), moet wel een beetje op de calorieën letten.

Charisa

Van alles wat
Hola, ik ben Charisa en ik kom uit Gouda. Ik ben 20 jaar jong en heb altijd zin in een feestje. Goed nieuws voor iedereen want ik ben nog vrijgezel dus je mag me altijd trakteren op een bacardi-cola. Mijn moto is: een dag niet gefeest is een dag niet geleefd … toch?

Rowie

Achter, voor en op de bar
Hallo! Ik ben Rowie en het leven is mijn feestje, iets wat ik ook graag wil laten zien in Salou. Ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Breda. Ik ben niet 80% of 90% vrijgezel maar gewoon 100% dus wil je met mij dansjes op de bar maken (mijn specialiteit overigens) dan hef je mij maar een mixje te geven of een heerlijk glas bier en daar gaan we!!!