skip to Main Content
Onze barchicas & barchicos

Bart

Eigenaar + barman
Hola hola Bart hier, ook dit jaar weer te vinden in ’t Gat van Nederland. Dit jaar niet als jouw favoriete barman of propper maar als kersverse nieuwe eigenaar. Uiteraard maak ik weer de meest vieze en tap ik de meest lekkere biertjes voor jou!

DJ Rens

DJ
Topperssss, jaja ook dit jaar zal ik weer van de partij zijn! Niet 1, niet 2 maar zelfs 3 keer aankomend seizoen mag ik die drankonaises/ sitdowns en die volledige summer vibe in ‘t Gat los gooien! X Dj Rens

Melissa

Zeer actief in, op en achter de bar
Hola ik ben Melissa, ben 20 jaar en ben nog vrijgezel. Ik kom uit het mooie Brabant, je hoeft mij dus niet te vertellen wat een goed feestje is. Ik ben altijd in voor een dansje en een drankje. Ik houd van een wijntje en van een mixdrankje. Bij een feestje kun je mij altijd tegen komen.. !

Jennifer

Pannenkoeken bakster (en meer)
Hee hee ik ben Jennifer, in de winter bak ik altijd de lekkerste pannenkoeken. Dat kan ik namelijk als de beste maar deze zomer loop ik rond met de lekkerste shots! Tot van de zomer!

Daan

Van alles en nog wat
Ik ben Daan, 20 jaar en woon in Hoofddorp en ben dit jaar ook te vinden ik ’t Gat in Salou, ik hou van mijn drankjes in het weekend 🍻voor mij is een dag niet gelachen een dag niet geleefd dus dat belooft veel, hopelijk zie ik jullie snel in Salou. 🎊

Martje

Feest specialist
Mijn naam is Martje, 24 jaar oud & student in Amsterdam. De hele zomer ben ik weer te vinden in ’t Gat van Nederland om met jou achter, op en onder de bar een feestje te vieren. Mijn specialiteiten zijn het maken van random shots en té enthousiast dansen tijdens het danskwartiertje. Ik zie jullie over een paar weken in Salou, ik heb er zin in!

Don

Achter de bar
Opa is back in town! Mijn naam is Don, 24 jaar oud en wonend in de achterhoek. Deze zomer sta ik als vanouds weer klaar met heerlijke smerige/vunzige taal om jullie vakantie onvergetelijk te maken. Ben jij de held/heldin die alle gratis shots op ons rad bemachtigt of ga je naar huis met een lege spaarrekening.

Nikki

Overal aanwezig
Mijn naam is Nikki, ik ben een 18 jarige vrijgezel uit Den Bosch!Ik heb altijd goede zin en ik ga overal de volle 100% voor.Je mag me altijd trakteren op een Bacardi-cola… ’t leven is een feestje’

Robert

Achter de bar
Heee, mijn naam is Robert en ik kom uit het mooie Klazienaveen en ben hierdoor dus in het bezit van het meest sexy accent van Nederland 😏 Ik ben 23, vrijgezel en je mag mij s nachts wakker maken voor een Bacardi cola! Mijn motto is: het leven is te kort om nuchter te blijven.

Jamie Lee

All round
Mijn naam is Jamie Lee en ik ben 18 jaar single- uh, oud. Ik woon in het mooie Alphen aan den Rijn en in mijn vrije tijd draai ik graag aan 't rad in Schatjes (het gat van Alphen). En voor mij kan je altijd een goed glas wijn of wodka redbull inschenken. Mijn motto is: Niet aangeschoten is altijd mis.

Syrah

Van alles en nog wat
Ik ben Syrah, 19 jaar en kom uit Alphen aan den Rijn. Ik ben altijd in voor een drankje because I’m nobody's wife. Mijn specialiteit is radje draaien en je maakt mij altijd blij met een vodka energy.