skip to Main Content
Onze barchicas & barchicos

Okke

The Boss
Hola, ik ben Okke, de “Boss” van ’t Gat van Nederland in Salou. Mijn leeftijd blijft geheim, maar dan had ik misschien ook een andere foto moeten plaatsen.. Mijn specialiteit is volgens velen feesten en veel praten. Ik drink alles behalve water.

DJ Rens

DJ
Yo, mijn naam is DJ Rens en ik kom uit de mooie stad Voorburg. Mijn leeftijd weet ik niet meer maar wel dat ik vrijgezel ben. Mijn specialiteit is het spelletje “Raad je plaatje” en ik drink graag Malibu cola en vieze borrels.

Bart

Barman
Hola Bart hier! Ook dit jaar weer te vinden in het warme en altijd gezellige Salou bij ’t Gat van Nederland! Ik ben er weer helemaal klaar voor om jou zomer helemaal top te maken! Met nieuwe danspasjes en een munitie aan nieuwe, gore, maar ook lekkere borrels ben ik er weer helemaal klaar voor! Saloutjes!

Stef

Gewoon goed in alles
Hey! ik ben Stef, 24 lentes jong en woon in het mooie Grunn. Van het hoge Noorden naar het Zuiden van Europa dus, waar we deze zomer Salou even op z'n kop gaan zetten! Een echte specialiteit heb ik niet, maak mezelf graag wijs dat ik overal goed in ben! Ik ben de eeuwige student en vrijgezel en zo leef ik ook. Als echte fitboy drink ik dan wel een skinny bitch (wodka spa rood), moet wel een beetje op de calorieën letten.

Charisa

Van alles wat
Hola, ik ben Charisa en ik kom uit Gouda. Ik ben 20 jaar jong en heb altijd zin in een feestje. Goed nieuws voor iedereen want ik ben nog vrijgezel dus je mag me altijd trakteren op een bacardi-cola. Mijn moto is: een dag niet gefeest is een dag niet geleefd … toch?

Rowie

Achter, voor en op de bar
Hallo! Ik ben Rowie en het leven is mijn feestje, iets wat ik ook graag wil laten zien in Salou. Ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Breda. Ik ben niet 80% of 90% vrijgezel maar gewoon 100% dus wil je met mij dansjes op de bar maken (mijn specialiteit overigens) dan hef je mij maar een mixje te geven of een heerlijk glas bier en daar gaan we!!!

Indy

Van alles wat
Ik ben een 23-jarige Bosschenaar die makkelijk te paaien is voor een wild avondje. Die beginnen uiteraard met jägermeister, worden aangevuld met baco’s en dozen flugel, bereiken hoogtepunten tijdens geïmproviseerde salsa dansen en monden uit in één groot mysterie. Ik ben een eeuwige student en fulltime vrijgezel. Als de Nederlandse meezingers uit de boxen knallen ben ik niet te stoppen!

Jochem

Dienblad operator
Hee mijn naam is Jochem en ben helemaal uit Veenendaal naar Salou gekomen om te FEESTEN (en werken haha). Ik ben een vrijgezel van 18 jaar jong en kan heel goed een dienblad op een vinger laten draaien (wow). Ik drink graag bier en mixdrankjes!

Jelle

Van alles wat
Ola, ik ben Jelle, 21 jaar en kom uit Goes in het altijd zonnige Zeeland. Mijn specialiteit is veel (met name onzin) praten en smaakvolle (?) borrels in elkaar flansen. Deze borrels drink ik net zo lief, samen met een jenever cola of een lekker biertje. Mijn motto is daarom ook beter 3 bier in de hand dan 1 op de grond. Tot aan de andere kant van de bar! Salud!

Bo

Vrolijke meid
Ik ben de 19-jarige Bo en ben een vrolijke vrijgezel uit Vianen. Ik lach altijd en heb altijd goede zin en ik drink graag bier. Ik zeg altijd: geniet want je bent maar een keer jong!

Marly

Achter, voor en op de bar
Ik ben Marly en ik vind het leuk om jou te leren kennen in ‘t Gat deze zomer. Ik ben 18 jaar jong, kom uit Helmond en ben gelukkig vrijgezel(lig) maar ik kan een feestje maken met iedereen en drink graag vodka, bacardi, sex on the beach… Een dag niet gefeest, is een dag niet geleefd.

Tim

Van alles wat
Hey, Tim hier. Ook ik kom komende zomer met jullie een feestje bouwen in Salou. Ik ben 27 jaar oud, kom uit het Limburgse Weert en my middle name is single. Jullie mogen me te allen tijde verassen met een biertje of een malibu-cola, maar zeker voor de gezelligheid ben ik er ook! En als ik ga feesten zeg ik altijd: een goed begin, is de andere helft