skip to Main Content
‘t Gat Van Nederland Is Weer Open !!

‘t Gat van Nederland is weer open !!

Het is een feit … de zomer is nu officieel begonnen in Salou! Feestcafé ’t Gat van Nederland is weer open voor het gezellige feestpubliek. Zoals altijd is het aan het begin van het zomerseizoen rustig in de tent maar wel beregezellig.

Zo was het openingsfeest op 8 mei weer heel leuk met veel bekende gezichten maar ook zeker veel nieuwe koppen. Het was dan ook weer laat geworden.

Vanaf nu is iedereen weer welkom in ’t Gat van Nederland, ’t gezelligste indrinken, klets en feestcafé van Salou en omstreken! Heb je even geen zin in keiharde feestmuziek maar gewoon gezelligheid, dan ben je aan het begin van de zomer bij ons aan het juiste adres. We hebben een leuk terras waar je, onder het genot van een ijskoud biertje, kunt kijken naar de mensen die lansglopen. Ook kunnen de mannen hier even uitrusten zodat de vrouwen rustig in de nieuwe OUTLET winkel DynaMix pal naast ’t Gat kunnen shoppen en alle dure merkkleding voor weinig kunnen scoren.

Uiteraard is JUNI de maand van het WK in Brazilië en meteen op 13 juni begint Nederland goed tegen SPANJE!! Onze wraak zal zoet zijn!! Alle wedstrijden van onze Nederlandse jongens worden op grote schermen en diverse televisies uitgezonden dus je hoeft geen enkel doelpunt (en dat zullen hopelijk veel zijn) te missen. En dat alles onder het genot van de lekkerste drankjes, feestmuziek en gezellige ORANJE gezelligheid. Probeer vooral in ’t Oranje te komen … dat is inmiddels al traditie geworden bij ’t Gat!

Voor diegene die er vroeg bij willen zijn … de datum van onze reünie is nu al bekend. Deze zal dit jaar op vrijdag 7 november plaatsvinden in Eindhoven in Café Costa, zoals gebruikelijk. Meer informatie en kaarten zijn nu al te krijgen in ’t Gat van Nederland in Salou! Je kunt er maar niet vroeg genoeg bij zijn toch?

Verder hebben we dit jaar onze website compleet vernieuwd en kan deze bekeken worden op alle mobiele apparatuur, zoals Tablets en Smartphones en uiteraard ook de gewone computer.

Tot snel in ’t Gat!!