skip to Main Content
De Datum Is Bekend: Reunie 2014 Op Vrijdag 7 November

De datum is bekend: Reunie 2014 op vrijdag 7 november

Terwijl het feest nog volop in gang is in ’t Gat van Nederland in Salou, hebben wij alvast een datum gekozen voor onze jaarlijkse drukbezochte reunie in Eindhoven. Dit jaar zal deze weer georganiseerd worden in Café Costa in Eindhoven op vrijdag 7 november.

Zet de datum dus alvast in jouw agenda of smartphone of … met watervaste stift op een plaats op je lichaam … als je er maar bij bent. Het belooft weer, net zoals voorgaande jaren, een groot gezellig feet te worden met niet allen de leuke gasten van ’t Gat van Nederland in Salou maar ook ’t gezellige barpersoneel! Ook de Gat DJ’s zullen hun plaatjes komen draaien om de reunie alleen nog maar leuke en gezelliger te maken.

Dus, vrijdag 7 november 2014 in Café Costa in Eindhoven is het weer tijf om jouw Gat vriendjes en vriendinnetjes te zien!

De tickets voor deze jaarlijske reunie zijn alleen te verkrijgen in Salou tijdens jouw vakantie. Je vindt zo voor maar €5 bij feestcafé ‘Gat van Nederland en bij eetcafé Hollandaluz. Er is maar plaats voor een beperkt aantal mensen dus wees er snel bij want OP=OP of in het Spaans NADA=NADA!

Gat Reunie 2014